Nieuwe installatie voor praktische training

icon.highlightedarticle.dark Opleiding en advies
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe installatie voor praktische training

Begin april wordt de nieuwe installatie voor praktisch en gestructureerd storing zoeken en analyse geinstalleerd in de assemblage lijn van de LeerFabriek.eu. De firma SMC, heeft deze installatie ontworpen en gebouwd. Op deze installatie kunnen we de kennis van medewerkers testen, kunnen we ze opleiden en certificeren. Operators, monteurs, engineers, electriciens, loodgieters, installatiebeheerders enz., iedereen kan gebruik maken van de praktische trainingen van MARKonTarget in de LeerFabriek.eu.

Deze kenmerkend praktische training is eerder met veel succes ontwikkeld en gegeven bij andere grote technische opleiders. Mark van Bokhoven, specialist in onderhoud en productie, heeft de training nog verder verbeterd.

Een vaardigheden test duurt 1 uur. Een basisinstructie kost een ochtend, middag of avond. Een training is standaard 1-2 dagen afhankelijk van de wensen.

Geschreven door

MARKonTarget lean & tpm training

MARKonTarget, ’t MoT beter, LeerFabriek.eu en theLEANstore.nl is het bedrijf van Mark van Bokhoven. Ik werk als trainer, adviseur, consultant en interimmer voor bedrijven in machinebouw, voedingsmiddelen, massaproductie, hi-tech, bouwtoelevering... Lees meer