Nieuwe Mettler-Toledo servicecontracten voor alle merken

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe Mettler-Toledo servicecontracten voor alle merken

Bij de inzet van apparatuur wenst u dat het optimaal functioneert, en dat gedurende een zo lang mogelijke periode. Door het juist onderhouden van uw apparatuur wordt downtime geminimaliseerd. Mettler-Toledo ondersteunt en onderhoudt uw apparatuur gedurende het gehele productleven, van installatie tot preventief onderhoud en van kalibraties tot reparaties, zodat u uitval voorkomt of tot een minimum beperkt.

Uw apparatuur wordt onderhouden door getrainde vakmensen, die tevens gebruikerstrainingen kunnen geven aan uw personeel. Zo kunt u profiteren van apparatuur dat in topconditie verkeert en voldoet aan alle regels.

Ontdek onze nieuwe servicecontracten, die ook van toepassing zijn op apparatuur die niet door Mettler-Toledo is geproduceerd!

www.mt.com/serviceicon.arrow--dark

Geschreven door

Mettler-Toledo B.V.

Mettler toledo is wereldwijd leverancier van precisie-instrumenten en services die gebruikt worden in laboratoria en productieomgevingen. We bieden weegoplossingen, analytische oplossingen en inspectie-oplossingen voor de gehele waardeketen van onze klanten.... Lees meer