Nieuwe release van Rimses Maintenance Management software

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe release van Rimses Maintenance Management software

Rimses 6.2 speelt in op de noden in de markt. De belangrijkste functionele nieuwigheden vindt u op het gebied van Veiligheid, Compliancy, Mobiel werken en Rapportering.

Veiligheid op de werkvloer is belangrijk bij het onderhoud van machines. Daarom zet Rimses 6.2 verder in op de module Veiligheid en is deze functionaliteit nu nog gebruiksvriendelijker geworden.

Rimses Mobile is een nieuwe module die u kunt koppelen aan Rimses 6.2. Met een smartphone of tablet, online zowel als offline, kunt u verscheidene Rimses 6.2-functies gebruiken waar u wilt.

Rimses6 laat u toe om de organisatie van werkzaamheden te ondersteunen zodat u kunt voldoen aan compliancy-eisen. In Rimses 6.2 zit een sterk documentbeheer en kunt u de kwalificaties en opleidingscertificaten van uw werknemers beheren. De validatie van regels en het gebruik van checklists is gebruiksvriendelijker geworden.

Ten slotte biedt Rimses 6.2 enkele nieuwe functionaliteiten die integratie met andere afdelingen binnen uw bedrijf makkelijker maken:

• SQL Server Reporting Services (SSRS) werd geïntegreerd in Rimses 6.2. U kunt nu ad hoc rapporten aanmaken met Reporting Services met gegevens uit de Rimses database.
• Wisselswerking met Active Directory: u kunt de personeelsgegevens die u beheert in Active Directory importeren in Rimses.

Bent u geïnteresseerd in Rimses 6.2, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden hiervan voor u te bespreken.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe release van Rimses Maintenance Management software

Realdolmen

Rimses is het Computerized Maintenance Management System van Realdolmen en is een flexibel, overzichtelijk en vooral zeer gebruiksvriendelijk systeem, ontwikkeld op basis van best practices gevalideerd door zijn vele klanten.... Lees meer