Nieuwe website voor Douwes International BV

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe website voor Douwes International BV

Douwes heeft een nieuwe huisstijl. De verhuizing naar een nieuw pand, een gerestyled logo en de samenwerking met Peco Select Fasteners, allemaal elementen voor een nieuwe vormgeving. Een uitstraling die communiceert met ons team, onze kracht, onze drijfveer en passie: schroef- en montagetechniek.

In de vijf jaar dat onze oude website dienst heeft gedaan is er veel veranderd. Het nieuwe design is volledig responsive. Dit betekent dat de website is geoptimaliseerd voor desktop, tablet en smartphone. Voorzien van een nieuwe frisse uitstraling met optimale gebruikersvriendelijkheid, aangevuld met een duidelijke structuur, onderverdeeld in: Montagegereedschappen, gereedschap-accessoires en bevestigingsmaterialen.

De opbouw van de productgroep montagegereedschappen is onderverdeeld in aandrijving en werkbereik. De logische opbouw aangevuld met interessante content heeft als doel u in één oogopslag een duidelijk beeld te schetsen wat Douwes voor u kan betekenen op het gebied van onze producten én diensten.
Douwes levert een groot assortiment aan hoogwaardige montagegereedschappen, gericht op industriële toepassingen. Aangevuld met een uitgebreid programma gereedschap accessoires, als onmisbaar product en aanvulling binnen uw productieproces. Met kwaliteit en lange levensduur als voornaamste eigenschappen. De meer dan 80 jaar ervaring en kennis in huis over verbindingstechniek ”in de breedte”, heeft een zeer specialistisch schroevenprogramma ”in de diepte” van M2 t/m M6 opgeleverd. Wij hechten aan hoogstaande constante kwaliteit van westerse (gecertificeerde) toeleveranciers.

Inmiddels is Douwes een geautoriseerd service- & kalibratiecentrum van Alkitronic Het kalibreren van torque gereedschap met de daaraan verbonden jaarlijkse onderhoudsbeurt verzorgen we in huis. Een handige en snelle dienst. Dit betekent efficiency en continuïteit voor de klant.

Geschreven door

Peco Douwes BV

Peco Douwes BV is een technische groothandel. Sterk in schroef-, montage en verbindingstechniek. Wij hebben een groot assortiment aan hoogwaardige montagegereedschappen, gericht op industriële toepassingen. Het is een breed omvattend... Lees meer