Olie monitor volgens ISO 8573-5: 2010

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Olie monitor volgens ISO 8573-5: 2010

Volgens ISO 8573-5 dienen olie deeltjes bestaande uit 6 of meer koolwaterstof verbindingen in perslucht en of gassen te worden gemeten. De RCS Olie monitor is in staat dit met een minimale detectie limiet van 0,001 mg/Nm3 te meten.

De RCS Olie monitor is eenvoudig te installeren en naar wens, zelfs op een later tijdstip, uit te breiden met verschillende andere parameters zoals CO2, CO, O2. Omdat rest olie in uw perslucht zeer belangrijk is voor de kwaliteit van uw eindproduct zoals in de farmaceutische, voedsel industrie of de lakstraat van bijvoorbeeld een auto biedt de RCS Olie Monitor u een all in one oplossing om uw systeem te bewaken.

De monitor bestaat uit een monstername-punt, een sensor-box en een monitor. Het geheel werkt op een voedingsspanning van 230VAC, 50Hz en geeft u naar wens een digitale RS485 of 4..20mA uitgang.

Geschreven door

Adsensys BV

Adsensys levert en onderhoud verschillende sensoren voor het meten van water in olie, dauwpunt, rest olie, deeltjes, druk, flow, luchtsnelheid, zuurstof of Ph in de industrie. Hiervoor kunnen complete systemen... Lees meer