Online basiscursussen over staal, aluminium en RVS

icon.highlightedarticle.dark Opleiding en advies
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Online basiscursussen over staal, aluminium en RVS

De ontwikkelingen in de techniek gaan razendsnel. We horen veel over 3D printen, robotisering, lasertechnologie, smart industrie, internet of things, enz. Er kan steeds meer.
Om verder te kunnen ontwikkelen is een brede kennis over verschillende materialen en hun toepassingen onontbeerlijk. De basisprincipes van verschillende materialen zijn in de loop der jaren nauwelijks veranderd. Wel zijn er binnen de verschillende metaalgroepen wat nieuwe legeringen gekomen, maar het gedrag van roestvast staal, aluminium en staal in verschillende omstandigheden verandert niet.

We bieden 3 online basiscursussen aan over Staal, Aluminium, Roestvast Staal en een zeer complete cursus over Warmtewisselaars. In de basiscursussen, 8 modules van rond de 50 minuten per stuk, leer je wat het materiaal precies is, hoe het zich gedraagt in verschillende omstandigheden, do’s en don’ts, soorten en toepassingen, mogelijke bewerkingen en haar gevolgen enz.

De cursus Warmtewisselaars geeft met haar 13 modules u inzicht om te komen tot de juiste keuze van een bepaald type warmtewisselaar en zo – los van de enorme besparing in verminderde energieverbruik – het toekomstig falen tot een minimum te beperken.

De cursussen bevatten theorie in de vorm van korte video’s waarin de docent uitleg en toelichting geeft, theorie wordt afgewisseld met verschillende vragen en bij voldoende resultaat ontvangt iedere cursist een eigen certificaat. Iedere module behandelt uitgebreid een specifiek onderwerp. De modules zijn los van elkaar te volgen, maar wij adviseren de gehele cursus te volgen omdat de modules op elkaar zijn afgestemd.

Onze docenten zijn 24/7 bereikbaar, gaan nooit met vakantie en melden zich nooit ziek. De cursist kan de gekozen training in eigen tempo, tijd en locatie volgen.

Geschreven door

2Blonds VOF

Lees meer