Online perslucht meetdata voor detailanalyse

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Online perslucht meetdata voor detailanalyse

Heeft u een problemen in uw persluchtinstallatie die niet direct reproduceerbaar zijn? Installeer de Geveke IOT module en sluit daarop maximaal 6 analoge sensoren aan om data te meten en 4 digitale ingangen om status te bewaken. Daarnaast is de Geveke IOT module ook uitgerust met een Modbus RTU en Modbus TCP aansluiting.

Data wordt met een zeer korte sampletijd gemeten en direct naar de Geveke Connect portal gepusht via een 4G modem. In de Geveke Connect portal wordt deze de data opgeslagen en direct omgezet in grafieken met grenswaarden. Bij constatering van afwijking in de opgegeven grenswaarde wordt vanuit de portal direct een email en sms naar de gebruiker gestuurd met een inlog link om direct de data in de portal te bekijken. Analyse van gelijktijdig gelogde data geeft direct inzicht om de mogelijke oorzaak van het probleem vast te stellen en dit aan te pakken.
De Geveke IOT module kan indien gewenst door een service engineer van Geveke aangesloten en online gezet worden waarna deze direct gereed is voor gebruik.

Overzicht van sensoren die met de module meegeleverd kunnen worden:
-drukopnemer
-drukverschil meter
-dauwpuntsensor om vochtgehalte te meten
-flowsensor om verbruik en lekverliezen te meten
-stroomtangen
-temperatuur sensoren
-oliedampmeter

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark