De NVDO presenteert ook dit jaar weer met trots haar aanwezigheid tijdens de beurs FoodTech 2013, op 13 en 14 november in de IJsselhallen in Zwolle. De NVDO heeft standnummer D1012, maar organiseert speciaal voor u vier geweldige presentaties. De presentaties worden naast onze stand in een daarvoor ingerichte ruimte gehouden.
De volgende sprekers delen graag hun kennis met u.
Woensdag 13 november
11.00 – 11.45 uur
Henk Broeke, Royal FrieslandCampina
“Praktisch Onderhoud”
Henk benadrukt met een mooi praktijkvoorbeeld het belang van onderhoud en hoe onderhoudsmanagers naar buiten moeten treden om steun van de bedrijfstop te krijgen. Het zit hem hier niet alleen in de financiële hoek, maar duurzaamheid is bijvoorbeeld ook van groot belang.
13.30 uur – 14.15 uur
Mike Frankhuizen, Inducoat
“Antimicrobiële coatings voor (o.a.) de Voedselindustrie!”
Schimmels, bacteriën, algen. Organisaties en bedrijven die hygiëne als hun professionele prioriteit zien moeten zeer voorzichtig zijn met het kiezen van coatings, kit en reinigingsmiddelen. Waar moet je op letten en wat zijn de voordelen van een antimicrobiële coating?
Donderdag 14 november
11.00 uur – 11.45 uur
Martien Loeve, Delta Change Management
“Invloed van human factor op preventie”
Aan de hand van interessante voorbeelden vertelt Martin over hoe je mensen kunt mee krijgen en hoe je het gedrag kan aanpassen, zodat een hele organisatie een zelfde mindset heeft wat essentieel is voor het succes van Risicomanagement. Natuurlijk wordt tijdens deze interessante ochtend nader ingezoomd op de sectoren Food, Beverage & Farma!
15.15 uur – 16.00 uur
Richard Groenewegen, Ambitech
“NEN 3140, elektrische installaties!”
In de NEN 3140 komt onder meer aan de orde dat personeel aan bepaalde vakbekwaamheidseisen moet voldoen. Daarnaast moet de elektrische installatie onder verantwoordelijkheid gesteld worden van een installatieverantwoordelijke. Maar, er moeten ook bijgewerkte tekeningen aanwezig zijn van de installatie. Werkprocedures zijn een belangrijk onderdeel van de norm om bedrijfsvoering zeker te stellen. Gevaar voor bedrijfsvoering wordt zo dicht mogelijk bij de bron aangepakt; immers, u organiseert het werk doelmatig en werkt aan de vaardigheid van mensen.