Proteus Lite, het instapmodel voor professionele inspecties.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Proteus Lite, het instapmodel voor professionele inspecties.

De Nieuwe Proteus Lite van de fabrikant Mini-Cam combineert de beproefde performance en betrouwbaarheid van de Proteus-familie in een voordelig systeem op instapniveau.

Het systeem bestaat uit een gemakkelijk te bedienen control unit voorzien van monitor, beeldopname, toetsenboard met joysticks, een RMPL250-haspel met 250m kabel en de camera-crawler met hoogte verstelling, type CPL150 voorzien van kleurencamera met draai- en zwenkfunctie en regelbare LED-verlichting.

Met de Proteus Lite kan men tegen lage kosten, lastige inspecties uitvoeren en gemakkelijk foto’s en video-opnames maken.
Het systeem is standaard voorzien van ProPIPE + en WinCan Embedded software waardoor men desgewenst gedetailleerde rapporten kan produceren, zelfs direct ter plaatse.

Geschreven door

Opticon Benelux Naarden BV

Opticon Benelux in Naarden heeft zich ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van endoscopen en camera-inspectiesystemen voor de industrie. Camera-inspecties, endoscopie, videoscopie en röntgen wordt bij Niet Destructief Onderzoek... Lees meer