Prüftechnik n.v. organiseert CAT.I opleiding in november

icon.highlightedarticle.dark Opleiding en advies Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Prüftechnik n.v. organiseert CAT.I opleiding in november
Article image of: Prüftechnik n.v. organiseert CAT.I opleiding in november

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de categorie I opleiding in november 2018. Dit is een praktische basisopleiding over trillingsanalyse volgens de ISO richtlijn 18436-2. Tijdens deze 3,5-daagse opleiding worden alle basisfacetten van trillingsanalyse op een zeer praktische manier uitgelegd. Naast de theoretische benadering worden talrijke voorbeelden uit de praktijk besproken en worden metingen op demo-units uitgevoerd en klassikaal besproken.

De opleiding is geschikt voor servicetechnici en ingenieurs die industriële trillingsmetingen en eerstelijns analyses uitvoeren.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Pruftechnik n.V.

PRUFTECHNIK N.V. is de dochteronderneming voor de Belgisch-Nederlandse markt van PRUFTECHNIK AG, de pionier en marktleider in laseroptische asuitlijning en een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het vlak van conditiebewaking, trillingsanalyse... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer