Randbeveiliging van Combisafe op Bauma 2016

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Randbeveiliging van Combisafe op Bauma 2016

Combisafe, een Honeywell-bedrijf en toonaangevende leverancier van tijdelijke collectieve beveiliging, zal op de Bauma (München, 11-17 april 2016) de huurmarkt de voordelen van zijn innovatieve randbeveiligingsoplossingen demonstreren. Bezoekers van stand A2.118 zullen kunnen zien hoe Combisafe’s systeemalternatieven voor de traditionele randbeveiligingsmethoden de veiligheidsmanagers in de bouwsector kunnen helpen bij een effectievere bescherming van hun medewerkers.

“In tegenstelling tot andere Europese markten die metalen systeemrandbeveiliging al hebben omarmd als de oplossing van de toekomst, is de Duitse bouwsector zich nog onvoldoende bewust van de voordelen van deze innovatieve ontwikkeling,” zegt Paul Keevill, General Manager bij Combisafe. “We weten dat Duitse bouwfirma’s er in het algemeen de voorkeur aan geven om hun randbeveiligingsuitrusting te huren en daarom willen we niet alleen onze verhuurservice onder de aandacht brengen, maar ook de positieve effecten van metalen systeemrandbeveiliging benadrukken, die zowel tegemoetkomt aan de binnenlandse vraag als voldoet aan de EN-normen.”

Een van de nieuwe productinnovaties die op de beurs over het voetlicht zal worden gebracht, is de nieuwe, lichtgewicht Steel Mesh Barrier Mark III. Het heksysteem, met een breedte van 2,6 m en een gewicht van 15,7 kg, voldoet volledig aan de norm voor tijdelijke randbeveiliging EN13374, klasse A, B en C. Hiermee komt het tegemoet aan de groeiende vraag van de Europese markten naar een lichtgewicht en veelzijdig systeem dat gemakkelijk en veilig te transporteren of te plaatsen is op en rondom bouwplaatsen.

De stand van Combisafe biedt nog meer blikvangers uit het productassortiment, zoals het SkyReach Anchor – een veelzijdig, overkoepelend valbeschermingssysteem dat bouwmedewerkers beschermt tegen valpartijen van hoogten – en het Combisafe laadsysteem MKII. Bij gebruik in combinatie met het SkyReach Anchor stelt het laadsysteem MKII medewerkers in staat op veilige wijze diepladers en verhoogde systemen op laadperrons of op werklocaties te laden en te lossen.

Bezoekers van de stand kunnen ook een voorbeeld van Combisafe’s bouwtrap bekijken. Dankzij een unieke modulaire eigenschap kan de lengte van de trap worden aangepast aan de eindgebruiker.

Als u meer wilt weten over Combisafe’s innovatieve productlijn en onze andere collectieve beveiligingsoplossingen, bezoek dan de stand van Combisafe (A2.118) op de beurs Bauma 11–17 april 2016 in München

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark