Razendsnelle levering membraanpompen door Verder

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Razendsnelle levering membraanpompen door Verder

Met de opening van een nieuw logistiek centrum kan industriële pompen-leverancier Verder haar klanten voortaan binnen één werkdag de luchtgedreven membraanpompen uit de Verderair serie leveren.

Het nieuwe centrum in Groningen dient als centraal magazijn en distributiepunt voor de Verderair pompen. Afnemers van de Verder Liquids groep, wereldwijd actief met 18 vestigingen en vele distributeurs, ontvangen deze luchtmembraanpompen direct uit Groningen.

‘Voor de Nederlandse markt heeft het centrum veel voordelen’, aldus Managing Director Werner Bosman, ‘dankzij het logistieke centrum zijn onze klanten verzekerd van levering uit voorraad en een zeer snelle binnenlandse bezorging’.

Gewerkt wordt met de ‘vandaag besteld, morgen in huis’ formule. Dit betekent dat Nederlandse klanten binnen één werkdag levering van producten krijgen, zoals velen al gewend zijn van webshops. Werner Bosman: ‘Wij zien een duidelijke vraag vanuit de markt naar leveranciers die snel kunnen reageren, door het nieuwe centrum kunnen wij op topsnelheid leveren’.

Verder BV is onderdeel van de Verder Liquids Groep, een Nederlands familiebedrijf. Actief zowel als producent en als wereldwijde distributeur van verdringerpompen kan Verder een innovatief, breed assortiment pompen aan klanten binnen veel verschillende markten aanbieden. Verder Liquids heeft wereldwijd vestigingen en telt ongeveer 450 medewerkers.

Voorheen bekend als ‘van Wijk en Boerma’ biedt Verder in Groningen al meer dan 100 jaar pompoplossingen, support en engineering aan de Nederlandse industrie.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Verder BV

Passie voor pompen Pompen zijn het hart in veel bedrijfsprocessen. Daarom denken en handelen wij bij Verder vanuit de pompapplicaties, het proces en de specifieke klantwens. Op basis van die... Lees meer