Verder BV

Over Verder BV

Passie voor pompen

Pompen zijn het hart in veel bedrijfsprocessen. Daarom denken en handelen wij bij Verder vanuit de pompapplicaties, het proces en de specifieke klantwens. Op basis van die applicatie en behoeften bieden wij een hoogwaardig en breed assortiment pompen. Wij doen echter méér. Ook door technische en logistieke dienstverlening en door uitgebreide kennis van processen en applicaties onderscheiden wij ons als toonaangevende en onafhankelijke pompleverancier in Nederland.

Onze pompprincipes:

Verdringerpompen:
> Slangenpompen
> Luchtgedreven membraanpompen
> Lobbenpompen
> Draaizuigerpompen
> Schroefspindelpompen
> Excentrische wormpompen
> Rondselpompen
> Tandwielpompen
> Impellerpompen
> Oscillerende zuigerpompen
> Schottenpompen
> Doseerpompen
> OEM pompen
> Schottenpompen

Centrifugaalpompen:
> Magneetgekoppelde centrifugaalpompen
> Open waaier Meer over Verder BV icon.arrow--dark

Merken

Edur, Blackmer, Mouvex

Reeks aan Edur, Blackmer en Mouvex pompen in het programma.

Packo

Packo lobbenpompen zijn ideaal geschikt voor zowel hygiënische- als industriële toepassingen in de voedings-, dranken-, farmaceutische industrie.

Packo

Packo centrifugaalpompen zijn ideaal geschikt voor zowel hygiënische- als industriële toepassingen in de voedings-, dranken-, farmaceutische industrie

Verderair

Een Verderair luchtgedreven membraanpomp is de beste oplossing voor toepassingen die meer dan alleen het transport van vloeistoffen vereisen.

Alle merken icon.arrow--dark

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer