Rimses onderhoudssoftware 6 maanden gratis licentie

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Rimses onderhoudssoftware 6 maanden gratis licentie

We leven in ongeziene tijden door een pandemie die ons wereldwijd voor voldongen feiten stelt. Met z’n allen proberen we de gevolgen ervan in te perken en doen we ons uiterste best om verdere besmettingen een halt toe te roepen. Het is bewonderenswaardig dat velen van jullie ondertussen al de handen uit de mouwen hebben gestoken en creatief aan de slag zijn gegaan om jullie steentje bij te dragen tijdens deze crisis.

Aan bedrijven die actief zijn in de strijd tegen het Coronavirus, bieden wij de kans om gedurende 6 maanden onze onderhoudssoftware, Rimses, te gebruiken. De licentiekost nemen wij tijdens deze periode voor onze rekening. Met een minimum aan begeleiding helpen we u hiermee op weg.

Meer dan ooit is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de productie-infrastructuur up en running blijft. Door preventief onderhoud kan men storingen en stilstanden vermijden.

Een goede onderhoudssoftware kan u hierbij helpen. Op dat vlak willen wij ook ons steentje bijdragen aan de strijd die jullie leveren.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Rimses onderhoudssoftware 6 maanden gratis licentie

Realdolmen

Rimses is het Computerized Maintenance Management System van Realdolmen en is een flexibel, overzichtelijk en vooral zeer gebruiksvriendelijk systeem, ontwikkeld op basis van best practices gevalideerd door zijn vele klanten.... Lees meer