Riwal wint Large Rental Company of the Year 2016 Award

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Riwal wint Large Rental Company of the Year 2016 Award

De prestigieuze Europese Rental Awards vonden plaats in de prachtige stad Stockholm op 8 juni in het Hotel Clarion Sign.
De Europese Rental Awards worden georganiseerd door IRN en de European Rental Association (ERA). Er waren in totaal zes categorieën waaraan een award werd toegekend, waaronder de award voor Large Rental Company of the Year, die werd gewonnen door Riwal.

De jury verklaard: 2015 was een belangrijk jaar voor Riwal. Zo werd het nieuwe lean besturingssysteem The Riwal Way uitgerold over de gehele organisatie, steeg de omzet met 13% terwijl de vloot slechts 4% groter was en steeg de EBITDA winst met maar liefst 22%.

Daarnaast was Riwal actief op het gebied van innovatie. Er is een online klant portaal ontwikkeld en er zijn hoogwerkers omgebouwd tot elektrische machines.

Tot slot opende Riwal nieuwe vestigingen in België, Denemarken, Zweden, India en Kazachstan. Dat samen heeft ons doen besluiten de award Large Rental Company aan Riwal uit te reiken.

In een categorie met veel genomineerde bedrijven is Riwal de waardige winnaar van de Large Rental Company of the Year 2016 Award!

Geschreven door

Riwal Hoogwerkers bv

Veilig werken op hoogte Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een kennispartner en totaalleverancier voor klanten... Lees meer