Stork neemt activiteiten van VRS over

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Stork neemt activiteiten van VRS over

Stork maakt de overeenkomst bekend met KSB Nederland B.V. tot de overname van de activiteiten van Valve Reconditioning Services (VRS) in Vierpolders. VRS is gespecialiseerd in het reviseren en repareren van alle soorten en merken appendages zoals veiligheden, regelkleppen en afsluiters. Door de overname versterkt Stork haar aanwezigheid in het Rotterdamse haven-gebied en verstevigt ze haar positie als toonaangevend appendage-revisiebedrijf in Nederland. Alle medewerkers van VRS blijven onder de naam Stork actief vanuit de locatie in Vierpolders.

VRS is opgericht in 2000 en biedt een compleet dienstenpakket op het gebied van appendagerevisie en -reparatie. Het kwaliteitssysteem van VRS is ISO-gecertificeerd. Bovendien heeft VRS het kwaliteitskeur Erkenning Revisiebedrijf RToD T0103. Hierdoor mag VRS testrapporten van gereviseerde veiligheden, die onder wettelijke keur vallen, zelfstandig autoriseren uit naam van Lloyd’s.

Roy Janssen, Business Line Director Specialized Services van Stork, verwelkomt de mensen en de activiteiten van VRS: “Door deze overname is Stork in staat om de service rondom appendages ook direct in de Botlek-regio te verzorgen. We verbreden ons dienstenaanbod in dit belangrijke verzorgingsgebied en versterken hiermee tevens onze landelijke dekking als appendage-revisiebedrijf. De activiteiten van VRS sluiten naadloos aan op onze visie om de levensduur van productiefaciliteiten te verlengen middels kwalitatief hoogwaardig onderhoud. Wij zullen het bestaande dienstenpakket van VRS uitbreiden met onder andere diagnostische oplossingen en digitale rapportages. Hierdoor kunnen we zowel bestaande als nieuwe klanten in de toekomst nog beter bedienen.”

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Stork

Stork helpt haar klanten bij het optimaliseren van de productie door het bouwen, onderhouden, herstellen en verbeteren van hun industriële assets. Stilstand verminderen, kosten-efficiëntie optimaliseren en altijd de hoogste kwaliteit... Lees meer