Swagelok organiseert Process Analyzer Sample System training

icon.highlightedarticle.dark Opleiding en advies
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Swagelok organiseert Process Analyzer Sample System training

De Process Analyzer Sample System training, de PASS I training, is een training die zich richt op het inrichten, herkennen en voorkomen van fouten in sample systemen. Tevens komen het gebruiken van formules, berekeningen en ontwerp principes die leiden tot een goed sample systeem ook uitgebreid aan bod.

Phil Harris, een Amerikaanse Industrie Expert en Consultant op dit gebied, zal van 30 november tot en met 4 december 2015 in Amsterdam deze training leiden. Onderwerpen die onder andere aanbod komen zijn: hoe kan ik een sampletransport probleem herkennen en analyseren, het berekenen van een drukverlies binnen een fastloop- en terugloopmodule, het zelf ontwerpen en bouwen van een sampling systeem.

Kennis vergroten
De PASS I training is uitermate geschikt voor analyzer operators en engineers die werken met sampling en analyse systemen en graag hun kennis hierin willen vergroten met als doel na afloop de nieuwe kennis en technieken toe te passen in de eigen werkomgeving.

Meer informatie
Alle deelnemers aan deze trainingen ontvangen naast het cursusmateriaal ook het Technische referentie boek van Tony Waters ter waarde van € 245,–
Meer informatie is te lezen op de website of neem contact op met Swagelok Nederland, JanWillem Luiten.

Geschreven door

Logo van:Swagelok organiseert Process Analyzer Sample System training

Swagelok Nederland

Kwaliteitsoplossingen voor uw vloeistof- en gassystemen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle beschikbaarheid. Lees meer