TCI Cleaning lanceert nieuwe website

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: TCI Cleaning lanceert nieuwe website

TCI Cleaning heeft zijn website compleet vernieuwd. Met de vernieuwde website biedt de marktleider in industriële ontlak- en reinigingsoplossingen een gebruiksvriendelijke website. In het ontwerp van deze website staat de klant ook centraal. Zo is de website nu ook geoptimaliseerd voor gebruik op Tablets en Smartphones. Zo kunt u nu altijd en overal op onze website terecht.

Gelijktijdig met het ontwerpen van de nieuwe website is er ook gewerkt aan een nieuwe / frisse huisstijl. Grote veranderingen zijn onder andere kleurstelling en de gebruikte beeldmerken, maar vooral het gebruik van pictogrammen. Dit moet meer duidelijkheid gaan bieden en intuïtiever werken.

De website zal u regelmatig informatie kunnen verschaffen over, voor u relevante, zaken. Er is een nieuwsfunctie ingebouwd waarmee u de laatste ontwikkelingen van het bedrijf zelf kunt volgen.

TCI Cleaning is al jaren de specialist op het gebied van ontlakken en reinigen voor de industriële sector. De diensten van TCI Cleaning helpen de industrie te besparen op onderhoudskosten. Dit door middel van het hergebruik van procesonderdelen mogelijk te maken.

Dankzij de thermische, chemische, mechanische en ultrasoon reinigingsprocessen is het bedrijf gespecialiseerd in economisch- en milieuverantwoord reinigen en ontlakken. Producten als filters, warmtewisselaars, pompen, leidingwerk, extruder schroeven en dergelijke worden probleemloos en indien gewenst onder protocol behandeld.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark