Topfinish op Metavak 2017

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Topfinish op Metavak 2017

Topfinish neemt deel aan de Metavak in Gorinchem die zal plaatsvinden van 31 oktober tot en met 2 november. Op onze stand nr. 247 zullen de volgende machines te zien zijn:
•Avatec centrifugaalfinisher TE 6 HD/N
•Avatec centrifugaalfinisher TE 30 N
•Render sproeiwasmachine W 60 C met uitneembare kleingoedkorf inclusief vuilwater afpompunit en olieskimmer.
•Ultron ultrasoonreiniger U 32 C tafelmodel
•Vibromak velgenpolijstmachine VKJ 140 met vernieuwde en nauwkeurig verstelbare motorenafstelling.
•Vibromak trog ontbraammachine VKT 200. Deze machine is voorzien van een verstelbaar tussenschot om het compartiment aan te passen naar de grootte van het onderdeel.
Topfinish is gespecialiseerd in het ontbramen, polijsten en reinigen van metalen en kunststof onderdelen en levert o.a. vibreermachines, centrifugaal finishers, velgenpolijstmachines, sproeiwasmachines en ultrasoon reinigingsmachines.
In de demonstratieruimte in Mijdrecht kan Topfinish diverse machines laten zien en proeven uitvoeren om het meest geschikte proces te bepalen. Daarbij ondersteunt de eigen loonwerkafdeling de mogelijkheden om klanten deskundig te adviseren en een compleet proces aan te bieden.

Geschreven door

Topfinish

Topfinish is gespecialiseerd in de finishing en reiniging van vrijwel alle soorten onderdelen voor de industrie. Om uw onderdelen geschikt te maken voor verdere behandeling of een mooie eindafwerking te... Lees meer