Totaaloverzicht automatisering met HMI-software PASvisu

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Totaaloverzicht automatisering met HMI-software PASvisu

Vianen, 12 september 2019 – Om parameters op machines en installaties te veranderen, zijn bepaalde richtlijnen noodzakelijk. Een groot aantal streefwaarden worden opgesteld, veranderd en naar de besturing overgedragen. De HMI-software PASvisu voor de webgebaseerde visualisering van Pilz helpt hiermee.

Met PASvisu zijn automatiseringsprojecten eenvoudig te configureren en optimaal te visualiseren. Op locatie en op afstand is het mogelijk een uitgebreid en comfortabel overzicht van een installatie te krijgen. Automatiseringsprojecten worden aantrekkelijk weergegeven door de meest uiteenlopende style sheets.

Meerdere gegevensbronnen mogelijk
Versie 1.8 is de nieuwste versie van PASvisu. Hiermee kunnen gegevens uit meerdere bronnen in één PASvisu-project worden gevisualiseerd. Zo kunnen gegevens uit verschillende besturingen of automatiseringssystemen, bijvoorbeeld uit PNOZmulti 2- en PSS 4000-projecten, samen in één enkel visualiseringsproject worden weergegeven. Een diagnosemogelijkheid is hier direct in meegenomen.

Meer informatie icon.arrow--dark

Geschreven door

Pilz Nederland

Pilz is een toonaangevend, innovatief bedrijf in de industriële automatiseringstechniek. Pilz biedt wereldwijd klantgerichte oplossingen voor alle industriële branches. Hiertoe behoren innovatieve producten en een uitgebreid dienstenpakket op het gebied... Lees meer