Training CE-Markering voor machines 25 april 2013

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Training CE-Markering voor machines 25 april 2013

De Europese machinerichtlijn 2006/42/EG kent een zeer ruim toepassingsbereik. Deze opleiding brengt je de basisbegrippen en kennis bij. Je leert hoe te bepalen wanneer de regelgeving van toepassing is, welke verplichtingen de fabrikant moet invullen, hoe je er als gebruiker mee om kan gaan. Doelgroep: zowel machinebouwers als gebruikers, iedereen die professioneel in aanraking komt met machines en de beoordeling van de veiligheid en conformiteit ervan.
Je leert er hoe te bepalen wanneer de regelgeving van toepassing is, welke verplichtingen de fabrikant moet invullen, hoe je er als gebruiker mee om kan gaan. Het onderlinge samenspel tussen (Europese) normen en richtlijnen, wordt duidelijk en overzichtelijk toegelicht.

De deelnemers krijgen inzicht in de werking van de machinerichtlijn, de verdeling van de verantwoordelijkheden, de verplichtingen van de fabrikant, de mogelijke valkuilen voor de gebruiker en hoe daar mee om te gaan.

Geschreven door

Agidens Internationaal NV

Agidens helpt zijn klanten bij het verbeteren van (operationele) processen door middel van gespecialiseerd advies, engineering, automatiseringsoplossingen en onderhoudsdiensten. Agidens richt zich daarbij op de doelmarkten life sciences, food &... Lees meer