Transtecno Groep verkrijgt vestiging in Mexico

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Transtecno Groep verkrijgt vestiging in Mexico

Mexico ligt in het hart van Amerika en vormt een brug tussen de Noord‐Amerikaanse markt, met de NAFTA voorwaarden en de Latijns‐Amerikaanse markt, waar de economie en de export blijven groeien. Hier heeft Transtecno de deuren geopend van een nieuw bedrijf, MA Transtecno, de spil voor het gehele Amerikaanse continent.

De overeenkomst werd op 4 juni officieel ondertekend door partners van de Transtecno Groep, Juan Carlos Macias en Manny Garcia. Juan Carlos Macias is al 15 jaar werkzaam in de aandrijftechniek en Manny Garcia heeft ruime ervaring op het gehele continent. Dit zijn de perfecte partners voor de ontwikkeling van MA Transtecno binnen het kader van de Groep.

MA Transtecno is gevestigd in het noorden van Mexico in Monterrey, economisch gezien één van de meest ontwikkelde en groeiende gebieden. Door een enorme opslagruimte kan er worden voorzien in een betere en snellere dienstverlening aan de gehele industriële markt, van Canada tot aan Argentinië. In Mexico is een uitgebreid distributienetwerk momenteel in ontwikkeling. Alle standaard producten, zowel NEMA en Metric, van wormwielreductoren tot aan vlakke opsteek reductoren, zijn reeds voorradig.

`De Mexicaanse markt vertegenwoordigt grote strategische mogelijkheden voor ons,` zegt Stefano Sabattini, Sales Director bij Transtecno. `Met MA Transtecno nemen we als Groep een stap vooruit op het gebied van internationalisering. Internationaal aanwezig zijn in de belangrijkste markten opent nieuwe groeimogelijkheden voor zowel de productie als de distributie,` vervolgt hij.

Naast het hoofdkantoor in Italië heeft de Transtecno Groep een productiebedrijf in China, een zusterbedrijf in Nederland en verkoopkantoren in 6 andere landen (Brazilië, India, Korea, Duitsland, Frankrijk en Australië). En nu, sinds 4 juni, is de Transtecno Groep uitgebreid met MA Transtecno in Mexico.

Geschreven door

Transtecno B.V.

Transtecno is een internationaal georganiseerde technische handelsmaatschappij op het gebied van aandrijftechniek en vermogenselektronica met exclusieve leveranciers in Italië en Duitsland. Transtecno maakt deel uit van de wereldwijd opererende Transtecno... Lees meer