Ultimo Enterprise Asset Management Software

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
75 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Ultimo Enterprise Asset Management Software

Ultimo Enterprise Asset Management (EAM), is hét nr. 1 cloud platform voor alle soorten assets. Schaalbaar en eenvoudig te gebruiken op elk device. Optimaliseer met de EAM software uw hands-on tooltime, maximaliseer de beschikbaarheid van uw assets en zorg voor een veilige werkomgeving.

Welke concrete voordelen gaat u behalen met het EAM systeem?
* U verhoogt de uptime van uw assets waardoor uw primaire proces nog effectiever verloopt.
* De software helpt u bij overzichtelijke (preventieve) onderhoudsplanningen. Pas de nieuwste slimme technologieën toe om zelfs onderhoud te voorspellen.
* Manage op proactieve de gehele levenscyclus van uw kostbare assets met het EAM systeem. Hierdoor maximaliseert u de waarde die u uit uw assets haalt op een verantwoorde en veilige manier.
* Vergroot de veiligheid op de werkvloer door een integrale inzet van HSE functionaliteiten in de EAM software. Door ook in één applicatie uw werkvergunningen, LOTO (lock out, tag out) en HSE-incidenten en dergelijke onder te brengen, creëert u een beter overzicht, zodat u eenvoudiger voldoet aan belangrijke wet- en regelgeving.
* Houd grip op de onderhoudskosten en uw budgetten met heldere overzichten, rapporten en dashboards.
* Gebruik Ultimo EAM software ook mobiel op tablet of smartphone om nog efficiënter te werken en meer kosten te besparen.
* Borg de waardevolle kennis die uw medewerkers dagelijks opdoen in het systeem en garandeer deze voor de toekomst.

De EAM software van Ultimo geeft u de zekerheid van een flexibel en integraal systeem, dat met uw organisatie en met uw behoeften kan meegroeien. In lijn met uw organisatiegrootte, volwassenheid en budget.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wilt u meer weten over de Ultimo Asset Management Software? Neem dan contact op met Ultimo via of bezoek de website ultimo.com

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Ultimo Enterprise Asset Management Software

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer