Ultimo in 2021 Gartner Market Guide

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Ultimo in 2021 Gartner Market Guide

Ultimo is door Gartner vermeld als Representative Vendor in de 2021 research Market Guide for Enterprise Asset Management (EAM) software. Het rapport werd gepubliceerd in december 2021. Gartner stelt: “Voor deze Market Guide hebben we de meest prominente EAM-producten voor grootschalige, asset-intensieve sectoren wereldwijd geëvalueerd, op basis van relevantie voor de sector, interesse van klanten en de klantenbestanden.” De gids bevat ook een profiel van elke opgenomen leverancier.

“We zijn verheugd dat Ultimo is opgenomen in dit uitgebreide rapport over de EAM-markt,” zegt Ewout Noordermeer, Chief Marketing Officer, Ultimo. “EAM-software kan een cruciale rol spelen bij het helpen van asset-intensieve organisaties bij het optimaliseren van essentiële onderdelen van de bedrijfsvoering en een onderzoek als dit is van vitaal belang bij het helpen verspreiden van het bewustzijn over de mogelijkheden van EAM-technologie. Voor Ultimo is het een grote bevestiging om erkend te worden als een toonaangevende leverancier. Naar onze mening helpt opname in wereldwijde rapporten als deze ons om onze prestaties te benchmarken en onze plaats in het EAM-landschap verder te verstevigen.”

Volgens het rapport hebben “leveranciers die in deze Market Guide zijn opgenomen, aangetoond dat ze in staat zijn om licenties, SaaS- of meervoudige leveringsopties te bieden die EAM-klanten in diverse asset-intensieve sectoren ondersteunen.” Verder stelt het rapport dat “CIO’s de gids kunnen gebruiken voor inzichten in EAM-aanbiedingen om de beste technologiebeslissingen te nemen ter ondersteuning van asset management-activiteiten.”[1]

———————————————————————————————

[1] Gartner, “Market Guide for Enterprise Asset Management Software”, Kristian Steenstrup, Nicole Foust, 14 December 2021. GARTNER is a registered trademark and service mark of Gartner, Inc. and/or its affiliates in the U.S. and internationally and is used herein with permission. All rights reserved.
Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner’s research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

https://www.ultimo.com/nl/ icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Ultimo in 2021 Gartner Market Guide

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer