Ultimo Reporting nu beschikbaar

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Ultimo Reporting nu beschikbaar

Op een eenvoudige en snelle manier lijstrapportages kunnen samenstellen vanuit Ultimo: het is een langgekoesterde wens van gebruikers van de Ultimo software. Via het Ultimo klantenonderzoek, de Ultimo congressen en via market requirements, kwam deze behoefte steeds vraag steeds vaker naar boven. En daar heeft Ultimo gehoor aan gegeven. Vanaf Ultimo versie 2019R2 is Ultimo Reporting beschikbaar. Hiermee is het voor iedere eindgebruiker van Ultimo mogelijk om eigen, eenvoudige lijstrapportages samen te stellen. Zonder dat er technische kennis van Ultimo nodig is.

Functionaliteit die aansluit bij de wensen en verwachtingen
Het samenstellen van rapportages door middel van Crystal Reports was natuurlijk altijd al mogelijk binnen de Ultimo software. Deze tool biedt heel veel mogelijkheden, maar is voor eindgebruikers van de software soms te complex. Snel en ad-hoc rapportages kunnen samenstellen vanuit Ultimo bleef een veelgehoorde wens. Met Ultimo Reporting is dit gerealiseerd. De functionaliteit is door middel van een hands-on sessie getoetst door een klantenpanel. Daarnaast zijn er ook diverse 1-op-1 sessies met eindgebruikers geweest om de gebruiksvriendelijkheid te toetsen. Uiteraard blijven ook de andere rapportagemogelijkheden in relatie tot Ultimo gewoon beschikbaar.

Ultimo Reporting is vanaf Ultimo versie 2019R2 beschikbaar voor alle productvarianten (met uitzondering van Self Service gebruikers). De functionaliteit maakt onderdeel uit van het basispakket.

Wilt u meer informatie over Ultimo Reporting en exact weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact op met Ultimo Software Solutions bv.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Ultimo Reporting nu beschikbaar

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer