Ultimo Software Solutions opent vestiging in de UK

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Ultimo Software Solutions opent vestiging in de UK

Ultimo Software Solutions heeft een vestiging geopend in het Verenigd Koninkrijk. Met locaties in Nederland (Nunspeet), België (Mechelen) en Duitsland (Dinslaken), is de Engelse vestiging de vierde van de Ultimo Groep. Vanuit Manchester gaat Ultimo Software Solutions Ltd de Britse markt voorzien van de gebruiksvriendelijke en flexibele software voor Asset & Safety Management. De opening van Ultimo Software Solutions Ltd is een volgende stap in het bewerkstelligen van de groeidoelstellingen van de softwareleverancier. “Ultimo timmert hard aan de weg en groeit internationaal sterk. Vanwege het toenemende aantal klanten in het Verenigd Koninkrijk en het aantal multinationale klanten is onze lokale aanwezigheid op de Britse markt van strategisch belang. Ultimo wil graag opereren vanuit een grote betrokkenheid bij klanten en medewerkers en kiest zodoende voor lokale aanwezigheid met korte lijnen’’, aldus Freddy Vos, VP International Sales bij Ultimo.

Manchester
De keuze voor Manchester als vestigingsplek is weloverwogen: ,,De integrale ondersteuning van Asset en Safety Management in één systeem is een mooie oplossing die erg geschikt is voor de Britse industrie. Met een vestiging in Manchester, zit je dan dicht bij het vuur. Bovendien is de stad goed bereikbaar. Vanuit Manchester bedienen wij uiteraard het hele Verenigd Koninkrijk’’, licht Freddy Vos toe. Er is gekozen voor een kantoorpand in Piccadilly House, in het hart van de stad.

Over Ultimo
Ultimo is sinds 1988 actief in het ontwikkelen van software voor het doelmatig beheer van bedrijfsmiddelen en processen. De softwareleverancier mag zich in diverse marktsegmenten met de softwareproducten voor Asset, Safety en Facility Management tot de marktleiders rekenen.

Geschreven door

Logo van:Ultimo Software Solutions opent vestiging in de UK

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer