Ultimo Software Solutions trots op ISO27001 certificering

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Ultimo Software Solutions trots op ISO27001 certificering

Op 22 november 2017 mochten de vestigingen van Ultimo Software Solutions in Nederland, België en Duitsland het ISO/IEC27001:2013 certificaat in ontvangst nemen. ISO27001 is de internationale norm voor informatiebeveiliging, die eisen specificeert voor het ontwerpen, implementeren, uitvoeren, controleren en continu verbeteren van het Information Security Management System (ISMS). Met dit certificaat toont Ultimo Software Solutions dat het de beveiliging van informatie op hoog niveau borgt en dat de organisatie in staat is om passend te reageren op dreigingen en incidenten.

Informatiebeveiliging lag altijd al in de cultuur van Ultimo, echter vraagt de markt steeds meer om een certificaat als bewijs en onderbouwing. ‘Onze klanten verwachten een hoge mate van informatiebeveiliging. Niet alleen op het SaaS-platform waar klanten hun data opslaan en verwerken, maar in al onze processen die horen bij het ontwikkelen, leveren en ondersteunen van onze software, voor zowel SaaS als on-premise installaties,’ aldus Michel Vloemans (Chief Customer Operations Officer). ‘We zijn dan ook blij dat we deze hoge mate van informatiebeveiliging in de vorm van een certificaat kunnen aantonen.’

Het ISO27001 certificaat bevestigt dat Ultimo informatiebeveiliging uiterst serieus neemt en continue verbetering van het Information Security Management System nastreeft.

Over Ultimo Software Solutions
Ultimo Software Solutions bv is sinds 1988 actief in het ontwikkelen van software voor het doelmatig beheer van bedrijfsmiddelen en processen. Ultimo mag zich in diverse marktsegmenten met de softwareproducten voor Facility, Maintenance, IT Service, Fleet en Infra Asset Management tot de marktleiders rekenen.

Geschreven door

Logo van:Ultimo Software Solutions trots op ISO27001 certificering

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer