Ultimo software uitgebreid met de Ultimo module Stopplanner

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
57 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Ultimo software uitgebreid met de Ultimo module Stopplanner

Met de nieuwe module ‘Stopplanner’ is het mogelijk om op efficiënte en overzichtelijke wijze diverse ‘stops’ te plannen. Denk hierbij aan turnarounds (shutdowns), ander soortig groot onderhoud of revisie. Met de Ultimo Stopplanner krijgt de klant beschikking over een duidelijk grafisch planbord, waarmee de activiteiten efficiënt gepland, uitgevoerd en gemonitord kunnen worden.

Module die aansluit bij de praktijk
De ontwikkeling van de module is tot stand gekomen dankzij een actieve bijdrage van meerdere klanten uit diverse sectoren. Door verschillende ervaringen uit de praktijk te gebruiken, sluit de module goed aan bij de bestaande behoeften in de markt.

De module is toepasbaar voor veel processen, waarbij specifieke werkzaamheden in een bepaalde periode gepland moeten worden. Bovendien is de module geïntegreerd met andere processen in de Ultimo software, zoals periodiek en correctief onderhoud en bestellingen.

Dankzij de Ultimo Stopplanner:
Kunnen ‘Stops’ efficiënter worden gepland.
Is er beter inzicht in de uitvoering en de kosten, waardoor er eenvoudig bijgestuurd kan worden waar nodig.
Kan de uitvoering, regie en controle vanuit één geïntegreerd systeem worden geborgd.

Wilt u meer informatie over de Ultimo Maintenance Management software? Of wilt u meer weten over de nieuwe module ‘Stopplanner’, neem dan contact op met Ultimo Software Solutions bv.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Ultimo software uitgebreid met de Ultimo module Stopplanner

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer