Unique Safety Products winnaar van prestigieuze Award

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Unique Safety Products winnaar van prestigieuze Award

In Athene vond onlangs de “Global Distributor Conference” van Fortress Interlocks plaats. Tijdens deze conferentie heeft Unique Safety Products de award in de wacht gesleept voor: “Outstanding Contribution to Market Development”.

Unique Safety Products kreeg de award uitgereikt vanwege haar bijzonder succesvolle bemiddeling tussen Fortress Interlocks en twee toonaangevende multinationals in de drankensector en verpakkingssector voor de voedingsmiddelenindustrie. Dankzij de inspanningen van Unique Safety Products zullen de producten van Fortress Interlocks binnen deze twee organisaties wereldwijd in elke fabriek gebruikt gaan worden.

Unique Safety Products is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige (machine-) veiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie. Zij zijn gespecialiseerd in de levering van mechanisch bediende veiligheidsschakelaars van Fortress Interlocks, contactloze veiligheidsschakelaars van Mechan Controls, lockout-tagout producten van Master Lock & Brady, valve interlocks van Smith Flow Control, veiligheidslaserscanners van Hokuyo en mechanische veiligheidsafschermingen van Troax.

Fortress Interlocks is een marktleider op het gebied van de ontwikkeling en productie van veiligheids-, toegangs- en controlesystemen. Fortress biedt een uitgebreid portfolio aan producten voor gebruik in applicaties voor een groot aantal industrieën: van energieopwekking en -distributie, staal-, recycling-, automobiel- en bouwmaterialenindustrie tot het beveiligen van robotstraten en palletisers.

Geschreven door

Unique Safety Products / Lockout-Tagout-Shop.com

Unique Safety Products is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie. Onze producten zijn ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik onder de meest zware industriële omstandigheden. Providing Safety... Lees meer