Verhoog de OEE van uw fabriek met iQunet’s AI-oplossingen

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
20 juni 2024
verhoog OEE door gebruik van AI
verhoog OEE door gebruik van AI | Foto: Shutterstock - panuwat phimpha
Article image of: Verhoog de OEE van uw fabriek met iQunet’s AI-oplossingen
automatische alarmering bij detectie van machine anomalie (AI) | Foto: iQunet
Article image of: Verhoog de OEE van uw fabriek met iQunet’s AI-oplossingen
Hoe reageren op het alarm | Foto: iQunet
Article image of: Verhoog de OEE van uw fabriek met iQunet’s AI-oplossingen
Verhoog OEE door gebruik van AI | Foto: iQunet

iQunet biedt geavanceerde AI-gebaseerde monitoringoplossingen die de Overall Equipment Effectiveness (OEE) van uw productieplant aanzienlijk kunnen verbeteren.

Onlangs hebben we een indrukwekkend succes geboekt in een afvalverwerkingsfabriek, waar onze implementatie direct een rendement van 100% opleverde door de beschikbaarheidsfactor (A=Availability) in de OEE-formule (OEE = A x P x Q) te verbeteren.

Waarschuwingen in realtime

Wat onze oplossing zo gebruiksvriendelijk maakt, is dat u geen specialist in trillingsanalyse hoeft te zijn om de trends in AI-anomaliemonitoring te begrijpen. Voor degenen die dieper in de data willen duiken, bieden we echter uitgebreide analytische tools. Dankzij onze Edge Computing-capaciteiten en ingebouwde OPC UA-server worden waarschuwingen in realtime weergegeven in het SCADA-systeem van de gebruiker. Werk je niet met SCADA of MES, dan kun je zelf je dashboard samenstellen met de ingebouwde tools.

Minimale stilstand

Onze AI-oplossing zorgt voor naadloze integratie en tijdige waarschuwingen, waardoor stilstand tot een minimum wordt beperkt en de efficiëntie wordt gemaximaliseerd. Wilt u meer weten over hoe iQunet uw fabriek kan transformeren? Lees de volledige case study.

Met iQunet aan uw zijde bent u verzekerd van een efficiëntere, productievere en meer toekomstgerichte productiesite.

Heeft u vragen of wilt u bespreken hoe wij uw fabriek kunnen helpen verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op.

Geschreven door

iQunet

iQunet is een Belgische technologische scale-up die draadloze batterij-gevoede sensoren ontwikkelt en op de markt brengt. De kleine en gemakkelijk te installeren sensoren voor conditie monitoring meten parameters als trilling,... Lees meer