Vierde keer Maintenance en Pumps & Valves

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Vierde keer Maintenance en Pumps & Valves

Op 21 en 22 maart 2018 opent Antwerp Expo haar deuren voor de duobeurs Maintenance en PUMPS & VALVES. Met meer dan 340 exposanten bieden deze technologiebeurzen een totaalbeeld van de oplossingen en innovaties in beide sectoren. Er is een rijkelijk gevuld randprogramma met onder andere de Digital Innovation Tour, de ‘BEMAS Innovation Award’ en een reeks ‘Masterclasses’. Easyfairs organiseert de vakbeurzen parallel om zo te komen tot één totaalconcept dat een mooi overzicht biedt in zowel onderhoud, shut down-technologie en productiebetrouwbaarheid als procesapparatuur, kleppen en pompen. De events mogen steevast rekenen op het bezoek van zo’n 5.500 beslissingsnemers, ingenieurs en technici, actief in een brede waaier van industriële domeinen en dienstverlening.

Voor elk wat wils
Traditiegetrouw zetten Maintenance en PUMPS & VALVES innovatie in de spotlights. Dit jaar is er de ‘Digital Innovation Tour’ voorzien. Event Manager Wim Kegelaers: “We laten zowel een publieks- als professionele jury de beste nieuwigheden kiezen. De innovaties die de meeste stemmen krijgen, mogen trouwens op een award rekenen. Daarnaast is er ook een ‘Innovations Discovery Tour’ waarbij op woensdagnamiddag, donderdagvoormiddag en donderdagnamiddag telkens vijftien personen onder begeleiding van een bekende maintenance manager de beste innovaties volgens BEMAS mogen ontdekken.

Netwerken als rode draad
Om bezoekers en standhouders de kans te geven op een informele manier met elkaar van gedachten te wisselen, voorziet Easyfairs een ‘Afterwork Event’ op woensdag tussen 18 en 20 uur tijdens de nocturne. Wim Kegelaers. “Daarnaast richten we ook twee gezellige netwerkbars in. Achteraan hall 4 is er een ‘bruin café’ en centraal in hall 3 vind je ‘Café Den Atelier’ waar iedereen een drankje kan nuttigen.”

Ook opnieuw van de partij: de “Masterclasses”
Easyfairs probeert met haar vakbeurzen altijd een toegevoegde waarde te bieden in de vorm van kennisoverdracht. Vandaar dat ze dit jaar opnieuw een reeks masterclasses organiseert. “Wim Kegelaers: “Het programma is samengesteld op basis van een marktbevraging waarop 745 professionelen hebben gereageerd. Hieruit hebben we twaalf items geselecteerd waarop gerenommeerde sprekers dieper zullen ingaan, o.a. over hergebruik van proceswater, veilig onderhoud in industriële omgevingen, industrie 4.0 strategie in de Vlaamse voedingsindustrie, hoe onderhoudstechniekers vinden, … ”

Geschreven door

Easyfairs

Informatie over Easyfairs Easyfairs Nederland maakt onderdeel uit van Easyfairs Group. Deze internationale eventorganisator en beheerder van expohallen staat op de 18e plaats in de lijst van ’s wereld toonaangevende... Lees meer