Webinar – Duik mee in Rimses Analyzer

icon.highlightedarticle.dark Opleiding en advies
Laatste wijziging: 9 mei 2023

Kent u Rimses Analyzer? U hebt er misschien al van gehoord maar u kan zich er nog niet voldoende bij voorstellen. Met Rimses Analyzer kunt u een schat aan informatie over de werking van uw onderhoudsafdeling inzichtelijk maken.

Dit betekent dat u morgen al meteen kunt opvolgen: of u met juiste zaken bezig bent, of u het vandaag beter doet dan de voorbije periode en waar u moet ingrijpen. Grijp nu uw kans om in een uitgebreid webinar kennis te maken met de mogelijkheden van Rimses Analyzer. We nemen u mee in de werking van deze tool toegepast op concrete rapporten.

Datum: Don, 7 Nov 2019, 11:30 – 13:00

Rimses Analyzer

U stelt zich ongetwijfeld ook volgende vragen met betrekking tot uw onderhoud:

•Spenderen we resources aan de juiste machines?
Kent u de probleemmachines betreffende het aantal werkorders, de kosten, de werkuren? Als u weet dat 20% Van de probleem (Installaties) instaat voor 80% van de kosten, uren, … hebt u meteen een instrument voor opvolging en verbetering.

•Wat is de workload van de onderhoudsafdeling?
Weet u waar u vooral tijd aan spendeert? Met welk soort onderhoud bent u het meeste bezig: preventief, curatief, aanpassingen? Hebt u een idee van de wekelijkse nieuwe workload?
Als u beschikt over deze informatie, kunt u structureel wijzigingen aan de workload op het getouw zetten.

•Wordt het planmatig onderhoud altijd op tijd uitgevoerd?
Kunt u opvolgen of het geplande onderhoud tijdig is uitgevoerd? Weet u hoeveel taken er nog wachten en hoelang u achter staat? De shift naar planmatig onderhoud zorgt ervoor dat u niet steeds brandjes moet blussen, op voorwaarde dat het wordt uitgevoerd en u het goed kunt opvolgen.

Stelt u zichzelf dergelijke vragen, volg dan zeker de webinar op 7 november.

Registreer nuicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Webinar – Duik mee in Rimses Analyzer

Realdolmen

Rimses is het Computerized Maintenance Management System van Realdolmen en is een flexibel, overzichtelijk en vooral zeer gebruiksvriendelijk systeem, ontwikkeld op basis van best practices gevalideerd door zijn vele klanten.... Lees meer