Wi-care: nu ook ATEX gecertificeerd

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Wi-care: nu ook ATEX gecertificeerd

Ons nieuw draadloos trillingsmeetsysteem is vanaf nu ook ATEX-gecertificeerd voor zone 0. (II 1 G Ex ia IIC T4 Ga).

I-care is zeer trots dat ze vanaf vandaag een flexibele oplossing voor analyses vanop afstand aanbiedt die kan geplaatst worden op eender welke installatie en eender welke locatie.

Aangezien het een plug-and-play configuratie is, komen er slechts een minieme installatiekost en -tijd bij kijken. Het systeem heeft geen enkele kabel en kan daardoor op eender welke plaats geïnstalleerd worden. De sensormodule is ontworpen om met zijn batterij tot wel vijf jaar zonder problemen te functioneren. Er komen dus geen onderhoudskosten bij kijken. Met andere woorden: de Wi-Care is de beste tool om snel en eenvoudig de conditie van uw machinepark te bewaken.

Communicatie met ons web-gebaseerd portaal is gegarandeerd aangezien de ATEX Wi-care compatibel is met elke niet-ATEX versie: alle meetverslagen, trends, spectra en waveforms zijn altijd en overal beschikbaar, zonder problemen met licenties of software-updates.

Meer informatie? Een demo op uw site? Geen probleem! Contacteer nu ons Wi-Care-team.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

I-care Reliability Group

I-care is gespecialiseerd in het optimaliseren van productielijnen. Een partnership met I-care resulteert in verminderde onderhoudskosten en hogere productie inkomsten door het verhogen van de beschikbaarheid van het machinepark. Asset-optimalisatie... Lees meer