17 januari; Maintenance Webinar Effectief Change Management – De Sleutel tot Verbetering

icon.calendar.dark
17 januari - 1 2024

Onderhouds- en Asset Management managers ervaren een toenemende druk om bedrijfsprestaties te optimaliseren en duurzame groei te bewerkstelligen. Het slimmer inzetten van data, het implementeren van nieuwe systemen en tools, en het aanpassen van processen aan deze vernieuwingen: het succes van al deze facetten is sterk afhankelijk van de adoptie binnen de organisatie.

Echter, recente studies benadrukken opnieuw dat de succesratio’s van organisatorische veranderingen aanzienlijk laag zijn. Voor managers is het daarom cruciaal om niet enkel veranderingen te initiëren, maar ook het langdurige succes ervan te waarborgen. Hoe kan dit worden bereikt?

Welke stappen kunnen worden ondernomen om verandering effectief te begeleiden?

Tijdens dit leerzame webinar bespreken we:

  • Waarom change management essentieel is
  • Hoe pas je change management toe: de drie fases van organisatorische verandering
    • Deep dive per fase met praktische tips & tricks
  • Praktijkvoorbeelden

Spreker
Willem van Keulen is senior consultant bij MaxGrip. Willem heeft rond de 20 jaar ervaring in het vak en heeft projecten geleid bij bedrijven zoals FrieslandCampina, CBRE, Attero, HVC, Cabot, Shell en NAM. Bij deze en andere bedrijven heeft hij onder andere maintenance strategieën opgezet, reliability engineering projecten uitgevoerd, preventive maintenance optimalisatie gedaan en asset performance verbetertrajecten geleid. Willem’s focus ligt bij alle consultancytrajecten bij het realiseren en laten beklijven van verandering waarbij hij handig gebruikmaakt van de combinatie van zijn domeinexpertise en ervaring in change management.

Aanmelden kan via de kalender op de NVDO website