Absorbeer snel gemorste vloeistoffen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Absorbeer snel gemorste vloeistoffen

Het milieuvriendelijke SpillFix-granulaat kan veilig worden gebruikt om gemorste vloeistoffen te verwijderen van de meest poreuze of oneffen oppervlakken.

SpillFix is een 100% natuurlijk product gemaakt van kokosvezels dat, in tegenstelling tot kleigranulaten, geen kankerverwekkend kwartsstof genereert. Bovendien is SpillFix een licht product met een honingraatstructuur dat vrijwel geen overbelasting of letsels aan de onderrug veroorzaakt.

Absorbeert direct en efficiënt
Dankzij zijn honingraatstructuur trekt het SpillFix-granulaat de vloeistof onmiddellijk naar binnen en absorbeert zo snel elke vloeistof. Bovendien kan 2,8 kg SpillFix evenveel vloeistof absorberen als 22,5 kg kleigranulaat. Er is dus minder product nodig om betere resultaten te behalen. In tegenstelling tot veel kleigranulaten laat SpillFix geen olieresten achter en kan het snel worden opgeruimd.

Granulaat versus smeltspin polypropyleen
Dankzij de toevoeging van SpillFix heeft Brady een nog completer aanbod aan oplossingen voor het opruimen van gemorste vloeistoffen, bestaande uit zowel oplossingen op basis van granulaat als smeltspin polypropyleen. In het algemeen is granulaat goedkoper in aankoop maar duurder om te verwijderen na gebruik. Granulaat is beter geschikt voor het absorberen van gemorste vloeistoffen in gebarsten of poreuze oppervlakken. Anderzijds is smeltspin polypropyleen verkrijgbaar in elke vorm of afmeting en heeft het een groot aantal proactieve toepassingen voor het opruimen van vloeistoffen.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Absorbeer snel gemorste vloeistoffen

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer