ABUS Lockout producten nu ook verkrijgbaar bij USP

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: ABUS Lockout producten nu ook verkrijgbaar bij USP

Om onze klanten het volledige Lockout-Tagout productgamma te kunnen bieden zijn ABUS lockout-tagout producten nu ook direct via de webshop verkrijgbaar.

ABUS is met name bekend om haar security hangsloten en fietssloten, deze ervaring heeft ABUS onlangs samengebracht in een volledige range veiligheidshangsloten en accessoires speciaal ontwikkeld voor LOTO toepassingen. ABUS is overigens geen onbekende speler in de wereld van LOTO, aangezien zij al sinds jaar en dag de producent zijn van nagenoeg alle Brady veiligheidshangsloten.

ABUS veiligheidshangsloten onderscheiden zich met name door hun robuustheid, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor grofstoffelijke omgevingen; zoals de staal, bouwmaterialen en kunstmest industrie. Door gebruik te maken van een lichtgewicht aluminium huis met een composieten ommanteling en een 6 pins slotcilinder, bieden ABUS veiligheidshangsloten een zeer hoge slagvastheid en trekkracht.

Een bijkomend voordeel is dat er meer dan 2000 verschillende keyed alike (gelijksluitende) sleutelcodes direct uit voorraad te leveren zijn. Optioneel kunnen de sloten permanent gegraveerd worden of geleverd worden met een hoofdsleutelsysteem.

Zoals gebruikelijk bij veiligheidshangsloten blijft ook bij de ABUS-range de sleutel gevangen zitten bij een geopende beugel en wordt er slechts 1 sleutel meegeleverd (1 hangslot = 1 medewerker = 1 sleutel).

Naast veiligheidssloten heeft ABUS een aantal LOTO accessoires op de markt gebracht waaronder duurzame polypropyleen veiligheidstags, een eigen group lock box (Safety Red Box) en kabelvergrendeling (SafeLex).
ABUS Lockout-tagout producten zijn per direct verkrijgbaar via de Lockout-tagout-shop. Uiteraard is het ook mogelijk dat er een sales engineer bij u langs komt voor een vrijblijvende product demonstratie.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Unique Safety Products / Lockout-Tagout-Shop.com

Unique Safety Products is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie. Onze producten zijn ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik onder de meest zware industriële omstandigheden. Providing Safety... Lees meer