ADCA Pure, speciaal voor schone stoom en industriële gassen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: ADCA Pure, speciaal voor schone stoom en industriële gassen

Sinds de jaren ’80 is ADCA gespecialiseerd in stoomappendages. Als gevolg van een groeiende vraag naar producten voor schone stoom en industriële gassen, creëerde ACDA het submerk ADCA pure. Dit submerk produceert producten speciaal voor farmaceutische, voedsel- , chemische en cosmetische industrie. Een voorbeeld product hiervan zijn culinaire stoomfilters, voor alle toepassingen in de voedingsindustrie waar stoom in aanraking komt met uw product. Meer informatie? Neem contact op met Scharff Techniek.

Culinaire Stoomfilter
Zo zijn de ADCA Pure culinaire stoomfilters bijvoorbeeld geschikt voor alle toepassingen in de voedingsindustrie waar stoom in aanraking komt met uw product. Bijvoorbeeld bij injectie van stoom waarbij partikels uit het leidingnet worden opgevangen. Uitvoering in flens en binnendraad, diverse filters leverbaar.

ADCA Valsteam

In de huidige markt van appendages kiezen steeds meer inkopers en technici voor het kwaliteitsmerk ADCA. Scharff Techniek BV is dan ook trots op haar vertegenwoordiging van ADCA appendages. Appendages zijn kleine onderdelen van machines en installaties en zijn van vitaal belang. Appendages die gebruikt worden om de druk in leidingen aan te geven moeten dus zeer betrouwbaar zijn. Wij adviseren daarom de kwaliteitsappendages van ADCA aan voor stoom, gassen en vloeistoffen.

Belangrijke producten uit het programma van ADCA zijn: manometers, stoominjectors, stoomwatermixers, monsterkoelers, kijkglazen en meer. Allemaal Europese producten, CE- en PED-gecertificeerd. Producten die kunnen worden ingezet voor stoom, gassen en bijvoorbeeld thermische olie.

Pneumatische regelafsluiters, warmtewisselaars en elektrische regelafsluiters worden ontwikkeld en gefabriceerd volgens de meest slimme en innovatieve technieken. Uw bestelling wordt wekelijks vanuit de fabriek in Portugal verscheept. De producten komen in onze opslag van waaruit ze ook wekelijks worden geleverd.

Geschreven door

Scharff Techniek BV

Scharff Techniek is specialist op het gebied van stoom. Wij leveren en installeren: * Elektrische Stoomketels * Gasgestookte Stoomketels en Stoomgeneratoren * Thermische Olieketels * Toepassingen voor Clean Steam *... Lees meer