Amniflex BV

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
63 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Amniflex BV

Amniflex B.V. (voorheen Amnitec BV) opereert sinds 1985 vanuit de locatie in Rotterdam, Nederland. Al meer dan 35 jaar zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige flexibele connectoren zoals gegolfde RVS slangen, compositie slangen, rubberen balgen en roestvrijstalen compensatoren. Deze producten absorberen (thermische) uitzetting, trillingen en maatverschillen. Daarnaast dienen ze als tijdelijke aansluitingen en worden ze gebruikt voor het laden en lossen van vloeistoffen en gassen.

Amniflex BV zet zich in voor de hoogste klanttevredenheid door te zorgen voor een snelle, betrouwbare en hoogwaardige levering van producten “Right First Time”. We lossen uitzettings-, uitlijnings-, trillings- en laad- en losproblemen op voor een brede sector van industrieën door innovatieve oplossingen te bieden voor hun toepassingen.

Amniflex BV realiseert zich dat toegevoegde waarde de sleutel is tot elke zakelijke behoefte. Ons team van enthousiaste, professionele en ervaren medewerkers staat klaar om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Doordat we een eigen assemblage- en productiefaciliteit in Rotterdam hebben, kunnen we onze producten gemakkelijk en snel over de hele wereld leveren.

De producten van Amniflex BV worden gebruikt in markten zoals:
– Petrochemie
– Verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling (HVAC)
– Tankterminals
– Scheepvaart
– Vervoer

Sinds begin 2021 maakt Amniflex BV deel uit van de Plastiflex-groep, met het hoofdkantoor in België, een bedrijf met meer dan 1000 medewerkers en 6 fabrieken over de hele wereld en specialist in flexibele slangoplossingen in een breed scala van markten zoals gezondheidszorg, vloeronderhoud en industriële toepassingen. (www.plastiflex.com)

Geschreven door

Amniflex BV

Amniflex BV is specialized in the manufacturing of high-grade flexible connectors such as Metal hose assemblies, Composite hoses, Rubber belows and Metal expansion joints. We have a fully operating welding... Lees meer