Asset Performance 4.0 – online conferentie van BEMAS

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Asset Performance 4.0 – online conferentie van BEMAS

Asset Performance 4.0 richt zich op disruptieve technologieën en oplossingen om de prestaties op het gebied van operationeel onderhoud, betrouwbaarheid en conditiebewaking gedurende de gehele levenscyclus van de assets te verbeteren.

BEMAS vzw is momenteel op zoek naar sprekers die hun innovaties en expertise op dit gebied willen laten zien tijdens een 40 minuten durende presentatie.

Zowel cases uit de industrie als pilot-cases, academische standpunten en oplossingsgerichte cases zijn welkom. Hierin zoeken we diepgaande, kwalitatieve content, die ons publiek inspireert om verder aan de slag te gaan rond asset performance.

We zijn ook op zoek naar managers en ingenieurs die werken in asset-intensieve organisaties in alle soorten industrieën (Olie & Gas, Chemische industrie, Productie, Voeding & Pharma, Infrastructuur, …) die bereid zijn om te praten over hoe ze omgaan met de uitdagingen in het onderhoud en het beheer van hun assets. We zijn benieuwd naar de ervaringen met 4.0-oplossingen die momenteel worden geïmplementeerd in (piloot)sites.

Kom spreken icon.arrow--dark

Geschreven door

BEMAS - Belgian Maintenance Association vzw

BEMAS, voluit de Belgian Maintenance Association vzw, is een dynamische non-profit vakvereniging rond onderhoud en Asset Management. BEMAS richt zich tot asset managers, onderhoudsverantwoordelijken, maintenance professionals en iedereen die op... Lees meer