Bedrijfsongevallen door uitglijden zijn vaak te voorkomen

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Bedrijfsongevallen door uitglijden zijn vaak te voorkomen

Jaarlijks belanden miljoenen mensen thuis of in het ziekenhuis door een val vanwege uitglijden. Gladde vloeren en trappen als gevolg van vocht, chemicaliën of vetten zijn een belangrijke oorzaak van dit soort ongevallen. De professionele en revolutionaire antislipoplossingen van Progrip zijn dé oplossing tegen alle soorten gladde oppervlakten.
Nedelko heeft met Progrip de meest duurzame en veelzijdige antislipoplossingen van glasvezel versterkte polyester. Door gebruik te maken van aluminiumoxide korrels en een unieke formule en werkwijze bieden we volledig maatwerk welke voldoet aan de strenge normen op het gebied van vloerveiligheid. Wij geven niet voor niets 15 jaar garantie op onze antislipoplossingen.
Onze producten worden gebruikt onder de meest zware omstandigheden zoals offshore en de olie- en gasindustrie. Denk hierbij aan traptreden, laddersporten, rooster- en traanplaatvloeren die voorzien worden van een Progrip antislipproduct. Met de uitzonderlijk duurzame antislipproducten van Nedelko behoort uitglijden tot het verleden. Informatie en samples zijn op aanvraag verkrijgbaar via Frank van den Adel (Product- & Sales Manager)

Geschreven door

Nedelko BV

Nedelko is jouw vertrouwde partner en leverancier van onder meer signalerings- en veiligheidsoplossingen. Bijvoorbeeld de Lockout Tagout producten van Brady en Masterlock, waarmee je mechanische en elektrische gevaren kunt beheersen.... Lees meer