Bent u op zoek naar een flexibele, gelijk te gebruiken glasvezelafdichting?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Bent u op zoek naar een flexibele, gelijk te gebruiken glasvezelafdichting?

Onze GPE en GPE CB gaskets zijn op maat gemaakte gebruiksklare afdichtingen, gemaakt van glasvezelmateriaal, met een acryl-latex bindmiddel en een speciaal ontworpen coating.

Onze GPE en GPE CB gaskets worden geproduceerd om aan de eisen van diverse industrieën te voldoen. Ze zijn met name toepasbaar in de huishoudelijke apparaten industrie, zoals bijvoorbeeld in kachels, condensatieketels, ovens, enz.

Kenmerken
Onze GPE en GPE CB gaskets hebben een unieke combinatie van de volgende eigenschappen:
• Minimale gasdoorlaatbaarheid
• Bestand tegen condensatie (waterafstotend)
• Flexibel en kan volgens de specificaties van de klant worden geproduceerd
• Bestand tegen hoge temperaturen (tot 800°C bij gebruik als gesloten afdichting)
• Veroorzaakt geen giftige dampen bij blootstelling aan hoge temperaturen
• Dichtheid 250-350 kg/m3 (andere dichtheden zijn op aanvraag verkrijgbaar)

GPE en GPE CB gaskets zijn flexibel en minimaliseren de gasdoorlaatbaarheid. In tegenstelling tot andere, bijvoorbeeld met siliconen geïmpregneerde pakkingen. GPE en GPE CB gaskets behouden al hun plastische elastische eigenschappen, zelfs na blootstelling aan hoge temperaturen, hierdoor zijn ze geschikt voor gebruik in een breed scala van toepassingen.

Wij produceren al onze GPE en GPE CB gaskets in onze productiefaciliteit in Steenbergen (Nederland). Vraag ons voor meer informatie over de op maat gemaakte, gestanste onderdelen. Voor mer informatie, kijk even op onze website van Insulcon B.V.

Geschreven door

Insulcon B.V.

Al onze producten zullen u helpen om energie te besparen en vergroten de controle op en betrouwbaarheid van uw processen. Als u behoefte heeft aan een hoge temperatuuroplossing in uw thermisch proces: wij hebben het of zullen het vinden! Lees meer