BETE HydroWhirl Orbitor: krachtige tankreiniging

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: BETE HydroWhirl Orbitor: krachtige tankreiniging

Roterende puntstraal sproeiers voor krachtige en efficiënte tankreiniging.

De BETE HydroWhirl Orbitor series zijn ontworpen om de energie van de pompdruk en het vloeistofvolume maximaal om te zetten in reinigingskracht. De reinigingsvloeistof wordt in een zo compact mogelijke straal op de wand gericht. Op de wand slaat de straal uiteen, waardoor rondom het impactpunt het meeste vuil verwijderd wordt. De gehele wand van de tank wordt bereikt door te werken met puntstralen, die langs twee assen roteren. Dankzij deze dubbele rotatie wordt de gehele tankwand gereinigd.

Bespaar tijd, water, chemicaliën en maak betrouwbaar schoon.

De meeste machines worden op maat gemaakt. Om een te hoge rotatiesnelheid te voorkomen (kost kracht) wordt de overbrenging aangepast aan de druk waarbij de machine gebruikt gaat worden. Gebaseerd op de kracht en grootte van uw tank, soort en mate van de vervuiling, vloeistofdruk, vloeistofvolume en beschikbare tijd wordt een nozzle grootte gekozen. Zodoende wordt de machine geconfigureerd voor een optimale combinatie van kracht en efficiëntie bij een zo kort mogelijke reinigingstijd.

Verkrijgbaar in twee varianten:

Orbitor 100
• Maximale reinigings kracht
• Past door een Ø 85 mm opening
• Verbruik vanaf 40 tot 200 l/m
• Ideaal voor het reinigen van IBC’s of tanks
• Tot een diameter van 15 meter.

Orbitor XL
• Maximale reinigings kracht
• Past door een Ø 125 mm opening
• Verbruik vanaf 70 tot 600 l/m
• Voor tanks tot een diameter van 40 meter.

Beide series voldoen aan de hoge eisen die gelden in de levensmiddelenindustrie, brouwerijen, zuivelindustrie of farmacie. Ook in de (petro) chemische industrie, proces- industrie en betonindustrie boeken de Orbitor tankreinigers uitstekende resultaten.

Impact Cleaners icon.arrow--dark

Geschreven door

Spraybest Europe BV

Importeur van EXAIR slimme perslucht toepassingen zoals pneumatisch transport, industriële alleszuigers, blaasmonden en blaaspistolen. Siloreiniging met onder andere BETE HydroWhirl zelfroterende reinigingssproeiers voor waterbesparende, krachtige, toepassingen. Industriële sproeiers voor bv.... Lees meer