BETEX HPP push-puller voor (de-)montage

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
3 februari 2023
Article image of: BETEX HPP push-puller voor (de-)montage

Met de HPP push-puller van BETEX biedt NOVUS Special Tools uit Alblasserdam (NL) een uniek gepatenteerd ontwerp van drie gereedschappen in één.

Geschikt voor het eenvoudig en veilig plaatsen of verwijderen van lagers en ringen via de binnen- of buitenring. De push puller is speciaal zo ontworpen dat hij onderdelen kan plaatsen en verwijderen. De kracht wordt gelijkmatig verdeeld waardoor de beweging soepel verloopt. De trekarm past op de binnenring van de lager, waardoor overbrenging van kracht en/of hitte via de buitenring naar de bewegende onderdelen wordt voorkomen en de lager niet beschadigt.

GEBRUIKSVRIENDELIJK
– Unieke gepatenteerde dubbelwerkende cilinder.
– Uniek ontwerp voor het plaatsen en verwijderen van onderdelen via de buitenring waarbij de puller niet verwijderd of verwisseld hoeft te worden.
– Dankzij het 3-arms ontwerp altijd een gelijkmatige en constante kracht bij het plaatsen of verwijderen van onderdelen via de binnen- en buitenring.
– Voor meer bereik zijn verlengstukken verkrijgbaar.
– Dankzij het zelf-centrerend ontwerp wordt de kracht gelijkmatig verdeeld waardoor de trekarmen tijdens gebruik niet wegglijden of losschieten.

Geschreven door

NOVUS Special Tools bv

NOVUS Special Tools uit Alblasserdam levert speciale gereedschappen voor niet alledaagse toepassingen Lees meer