Bouw van machines / apparaten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Bouw van machines / apparaten

In het zeer innovatieve machinebouw- en apparatenbouwgebied vinden onze verwarmingselementen en apparatuur voornamelijk toepassing in de taken van verwarming, handhaving van temperaturen of verdampende vloeibare of gasvormige media. De installatie van onze apparatuur kan zowel in Non Atex als Atex gebieden van zones 1 en 2 plaatsvinden.

Om de stromingskarakteristieken van verschillende vloeistoffen te optimaliseren, is het noodzakelijk om de viscositeit van de vloeistof zodanig te beïnvloeden dat een voldoende goede stroomsnelheid wordt verkregen. Voor dit doel produceert Schniewindt dompel- en patroonverwarmers met schroefdraad en circulatieverwarmers die worden gebruikt om hydraulische olie aan te passen aan de vereiste viscositeit.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Huikeshoven BV

Huikeshoven specialist in electrische tracing, verwarmingselementen, doorstroom-,luchtheaters, ook ATEX. Werkt samen met gerenommeerde partners als Eltherm en Schniewindt en biedt al meer dan 50 jaar totaaloplossingen voor regelbare warmtevoorziening voor... Lees meer