Camozzi`s krachtpatser volgens ISO 15552

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Camozzi`s krachtpatser volgens ISO 15552

De nieuwe Series 63 cilinder is een echte krachtpatser voor gebruik in zowel normale, als extreme omstandigheden. De aanpasbare pneumatische einddemping geeft deze cilinder altijd de beste regulering en tegelijkertijd wordt het geluid van de impact van de zuiger op de einddeksel drastisch verminderd.

Naast de standaard versie, toepasbaar in veel industrieën, zijn er speciale versies ontwikkeld voor gebruik in de voedings- en agro-industrie voor onder andere wikkelen, doseren en spannen. Er zijn ook versies beschikbaar voor veeleisende en vaak extreme omgevingen. Deze zijn bijvoorbeeld bestand tegen hele hoge en lage temperaturen en corrosie.

Voordelen van de Series 63 cilinder:
* Conform ISO 15552 standaard (voorheen: DIN/ISO 6431 – VDMA 24562)
* Bestand tegen zeer hoge (+150°C) en zeer lage (-50°C) temperaturen
* Hoge corrosie bestendigheid
* Conform ATEX richtlijnen
* 25% gewichtsreductie
* Precieze regulering van de einddemping
* Geschikt voor hele schone maar ook voor zwaar vervuilde omgeving

Wilt u meteen aan de slag met het samenstellen van de cilinder? Dat kan in onze online catalogus. U kunt daarna direct naar 2- en 3D CAD converteren. Wilt u dat wij dit voor u doen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Watch article video icon.arrow--dark Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Camozzi Automation B.V.

Camozzi Automation behoort tot de grootste Europese producenten van pneumatische en elektrische aandrijvingen en heeft daarnaast een compleet programma vacuüm producten. Sinds de oprichting in 1964 heeft Camozzi zich ontwikkeld... Lees meer