Chemie on Tour bezoekt Zaltbommel

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Chemie on Tour bezoekt Zaltbommel

Het startsein van Chemie on Tour is gegeven. Op woensdag 2 oktober 2019 heeft de eerste Tour plaatsgevonden bij Sachem europe B.V. in Zaltbommel. Centraal thema was ‘Cultuur, leiderschap en het toepassen van BBT’s’.

Deelnemers uit diverse sectoren, maar allemaal verbonden door het begrip ‘chemie’, kwamen 2 oktober bij SACHEM bijeen voor de eerste van de vier ‘Chemie on Tour’s. Tijdens deze Tours staat het op locatie opdoen van kennis in zowel theorie als praktijk centraal. Naar het blijkt zijn er binnen de chemische ketens namelijk genoeg best practices om van te leren, maar vindt uitwisseling van deze kennis vaak niet plaats. Dit komt onder meer door de waan van de dag en de overvolle agenda’s. Zonde, vinden we binnen de chemische keten. Juist het leren van elkaars ervaringen biedt mogelijkheden voor innovatie en verbetering van processen.

In deze eerste Tour, geïntroduceerd door gastheer Luciën Govaert van VNCW, zijn aan het woord geweest Roelant Bosman, HSE-QA manager bij SACHEM, en Paul van Kempen van branchevereniging voor professioneel onderhoud World Class Maintenance (WCM).

U kunt zich aanmelden voor het vervolg van Chemie on Tour. De Tour krijgt een vervolg op 18 december 2019 bij Broekman Logistic B.V. in Venlo.

Meer zienicon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark