Coantec C40: Videoscopen met beweegbare tip

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Coantec C40: Videoscopen met beweegbare tip

Medir International B.V. introduceert de Coantec C40 in Nederland. Deze videoscoop heeft een beweegbare tip, waardoor visuele inspecties mogelijk zijn op moeilijk bereikbare plaatsen.

De Coantec C40 heeft 1 miljoen pixels voor een HD resolutie van 1280×720. De fiber verlichting van 60.000 lumen zorgt voor helder beeld op afgesloten plekken.
De tubes zijn verkrijgbaar in verschillende diameters (2 – 8mm) en lengtes (1,5 – 7m). Tubes worden door de gebruiker zelf eenvoudig verwisseld.

John de Jong, algemeen directeur van Medir International: “Videoscopen zijn een perfecte uitbreiding op het productgamma van Medir International. Wij leveren al meer dan 10 jaar meetapparatuur voor het verhogen van de reliability van rotating equipment, nu zijn hier systemen voor visuele inspectie aan toegevoegd.”

De Coantec C40 is vanaf nu te huur en te koop bij Medir International B.V.

Geschreven door

MEDIR International B.V.

Medir International B.V. is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop, training en services op het gebied van laser uitlijnen, trillingsmeten, 3D meten en 3D scannen. Medir is de officiële importeur en... Lees meer