Compacte mobiele shredder met afvoerband

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
34 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Compacte mobiele shredder met afvoerband

Veelal is het gewenst om op verschillende momenten op verschillende locaties afvalstromen te verwerken, voor besparing op afvalvolume en transport of voor het kunnen recyclen van producten.

Hiervoor hebben wij samen met SatrindTech de mobiele HP10 ontwikkeld. Een zeer compacte shredder met veel vermogen en laag energieverbruik geplaatst op een verrijdbaar frame met een afvoerband.

De afvoerband zorgt ervoor dat de geshredde delen eenvoudig in een container, big bag of anderszins gevoerd wordt voor efficiënte, snelle en veilige afvoer.

De shredder kan door het verrijdbare frame eenvoudig naar de afvalbron verplaats worden.

De HP10 kan met verschillende mes breedtes uitgevoerd worden, afhankelijk van het te verwerken materiaal.
Zo is de HP10 geschikt voor papier en karton stansmateriaal, kleine kunststof producten, blikjes, kleine electronische apparaten, PCB’s en datadragers.

Met deze mobiel HP10 shredder kunt u flexibel, duurzaam en kostenbesparend uw recycleproces en afvalverwerking optimaliseren.

Wilt u meer informatie over deze compacte mobiele shredder, neemt u dan gerust contact op met De Jong Milieusystemen via 074-2428694 of kijk op onze website afvalpers.nl/shredders

Geschreven door

De Jong Weegsystemen en Afvalbewerkingssystemen

De Jong Weegsystemen en Milieusystemen is leverancier van weegschalen en afvalbewerkingsmachines. Het leveringsprogramma van De Jong Weegsystemen omvat balansen tot en met weegbruggen (K-PZ, KERN, TELL, Adam en Vetek) De... Lees meer