Creëer eenvoudig opvallende veiligheidspictogrammen op uw locatie. Altijd.

icon.highlightedarticle.dark Veiligheidsgereedschappen
113 bekeken 27 september 2023
BradyPrinter S3700 Multicolor & Cut
BradyPrinter S3700 Multicolor & Cut | Foto: Brady
Article image of: Creëer eenvoudig opvallende veiligheidspictogrammen op uw locatie. Altijd.
BradyPrinter S3700 Multicolor & Cut | Foto: Brady

Verbeter uw werkplek met behulp van kleuren en de Brady S3700 pictogram- en labelprinter.

Verbeter Werkplekidentificatie

Dankzij zijn meerkleurige print- en uitsnijmogelijkheden creëert deze printer identificatie met impact afgestemd op uw toepassingen en werkpleknoden. Zet kleur centraal bij uw veiligheidssignalisatie, lean-labels en labels voor werken in uitvoering die echt opvallen.

Kleurrijk veiligheidsbewustzijn

Aangezien alles in uw bedrijf draait om veiligheid en efficiëntie, hebt u een industriële labelprinter nodig die aan beide eisen voldoet. Profiteer bij het labelen van schitterende kleuren, flexibele snijvormen en naadloze ontwerp- en printmogelijkheden. Bied elke gebruiker de kans om pictogrammen, labels en tags te maken voor zowat alle toepassingen. Geef uw labels vorm met de BradyPrinter S3700 Multicolor & Cut pictogram- en labelprinter.

Efficiëntie in labeling

Zet kleur centraal bij uw veiligheidssignalisatie, lean-labels en labels voor werken in uitvoering die echt opvallen. Automatisch aanpassende meerkleurige printlinten gaan tot 60% langer mee en printen kleurenlabels met een enkele cartridge.

Meer met minder

Gebruik rechtere lijnen, vloeiendere krommingen en strakkere verbindingspunten dankzij het XY-precisieplottersnijmes. Daarnaast kunt u leidingmerkers stapelen en meerdere vormen per label verpakken om verspilling te minimaliseren.

Snel en eenvoudig labelen

Creëer en print sneller dan ooit tevoren met tijdbesparende ingebouwde sjablonen, intuïtieve pc-labelingsoftware en een mobiele app, plus materiaalwissels in 20 seconden en een printsnelheid van 127 mm per seconde.

Bekijk de overzichtsvideo en leer meer >> icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Creëer eenvoudig opvallende veiligheidspictogrammen op uw locatie. Altijd.

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer