Creëer moeiteloos full colour lockout-tags en procedures

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Creëer moeiteloos full colour lockout-tags en procedures

Ondersteun lockout-conformiteit
Door vergrendelingsprocedures direct op de relevante machines aan te brengen en in overeenstemming met de procedures tags met de nodige contactgegevens toe te voegen aan de respectieve hangsloten, kunt u levens redden tijdens onderhoudswerken. Een handige manier om dit te doen, is de tags en procedures te ontwerpen in de Lockoutwriter-app in Brady Workstation en met de BradyJet J5000 Labelprinter in full colour te printen op betrouwbare materialen.

Eenvoudig te ontwerpen, te printen en aan te brengen
Creëer snel tags voor hangsloten en stapsgewijze vergrendelingsprocedures met de Lockoutwriter-app in Brady Workstation. U kunt ook foto’s uploaden en een standaardsjabloon gebruiken om nog effectiever te communiceren. Zodra de vergrendelingsprocedure of tag ontworpen is, kunt u deze met de BradyJet J5000 Labelprinter in full colour printen op betrouwbare, zelfklevende tagmaterialen.

Betrouwbare pictogrammen en labels in full colour
De BradyJet J5000 Kleurenlabelprinter print veiligheids- en lean-pictogrammen, logo’s en afbeeldingen in full colour met fotokwaliteit. Veiligheidsboodschappen in full colour en hoge resolutie zijn het best geschikt om de aandacht te trekken. Zo wordt de conformiteit ondersteund, kunnen veiligheidspictogrammen en leidingmerkers medewerkers waarschuwen voor potentiële gevaren en helpen lean-labels om efficiënte beslissingen te nemen op de werkvloer.

Ontdek de kit waarmee u moeiteloos lockout-tags en procedures creëert of probeer de Lockoutwriter-app gratis uit.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Creëer moeiteloos full colour lockout-tags en procedures

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer